Stap over naar de donkere kant met iOS 13

Dit najaar is het zover: Apple brengt een langverwachte update van hun besturingssysteem iOS uit. En waar veel fabrikanten wegblijven van het ongeluksgetal 13, trek Apple zich hier niets van aan. Het brengt iOS 13 uit én geeft het een ‘donker randje’, namelijk; Dark Mode.

Dark Mode
Een nieuwe, flitsende look voor de iPhone is de Dark Mode. Vooral ’s nachts kan deze layout erg prettig zijn voor je ogen. En, net zoals bij de Night Shift (de blauw licht filter optie), kun je instellen dat je toestel automatisch overschakelt bij zonsondergang.

Snelheid
Eigenlijk onderdeel van elke update, maar wat na deze update ook echt een aanzienlijk verschil maakt: je iPhone wordt een stuk sneller! Zo belooft Apple apps die kleiner zijn in downloadformaat en die tot twee keer sneller opstarten dan hiervoor. Heeft je toestel Face ID? Na de update ontgrendelt deze 30% sneller.

Foto’s en camera
Ook de weergave van je camera album wordt verbeterd. De knoppen voor jaren, maanden of alle foto’s krijgen een nieuwe look. Je live foto’s spelen automatisch af en er zijn meer opties voor de bewerking van je foto’s. Daarnaast kun je nu ook video’s bewerken, wat eerst niet mogelijk was.

Nieuwe stem
Siri heeft met behulp van een geavanceerde ‘tekst naar spraak’-technologie een nieuwe stem gekregen! De virtuele assistent is nu nóg slimmer. Ze kan binnenkomende berichten via je AirPods aan je voorlezen en wanneer je gebruik maakt van een slimme speaker kan ze onderscheid maken tussen de stemmen van familieleden.

Naar verwachting komt de update gelijktijdig uit met de aankondiging van Apples nieuwe toestellen, wat vaak gebeurt in september. We houden je op de hoogte, maar klik in de tussentijd hier voor een volledige lijst van uitbreidingen!

Andere berichten

Smarthome

Ben jij de slimste thuis?

Er komen steeds meer slimme apparaten op de markt. Inmiddels zijn ze het stadium van ‘leuke gadgets’ voorbij en voegen ze écht iets toe aan

Vacature

Vacature Shopmedewerker Optie1 Druten

Over Optie1 Optie1 is goed in telecom: naast mobiele telefoons, smartphones, tablets, computers en accessoires, vind je bij ons oplossingen voor vaste telefonie, internet en

Main Menu