over optie1

Optie1 is opgericht in 2006 en verandert met de tijd mee. In de beginjaren kon je hier losse telefoons kopen, later werden dit telefoons en smartphones. Maar het assortiment werd steeds meer uitgebreid en inmiddels zijn accessoires ook een belangrijk onderdeel van het assortiment. De laatste jaren is het repareren van smartphones en tablets ook steeds belangrijker geworden. De meeste ondernemers repareren ook smartphones. Van een batterij tot een geheel nieuw scherm: bij Optie1 is dat geen probleem.

En wat past er goed bij een smartphone: een smart home! Huizen worden steeds slimmer: van verlichting tot aan slimme speakers en slimme deurbellen, alles is met elkaar verbonden. De meeste Optie1 ondernemers zijn ook smart home experts. Je kunt in onze Smart Living winkels terecht voor slimme lampen, deurbellen, camera’s en beveiligingssystemen. Daarmee is Optie1 ook ‘Eerste keus in smart home’!

Ons team

Wij hebben veel enthousiaste ondernemers die in hun Optie1 winkels staan. Maar we hebben ook een enthousiast team, die achter de schermen de ondernemers helpen om hun winkel te draaien. Vanuit ons hoofdkantoor in Maarssen, werken in totaal 30 mensen die de ondernemers ondersteunen. Optie1 is onderdeel van allservices. allservices is de telecom distribiteur en ondersteunt in totaal zo’n 500 partners op het gebied van telecom, smart home en ICT oplossingen.

Onze partners

Optie1 is onafhankelijk en wij bieden alle netwerken (providers) en alle merken smartphones aan. In onze winkels krijg je onafhankelijk advies en kijken we naar jouw wensen. Dat kan in de winkel, maar dat kan ook online, als je geen zin hebt om naar de winkel te gaan.

Vragen? Meer weten?

Hieronder vind je alle overige informatie over ons, onze webshop en handelswijze.

Nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws over Optie1 B.V.

Main Menu