Jouw eerste keus in SERVICE & REPARATIE

Supersnelle reparatie

Is je telefoon of tablet beschadigd of stuk? Optie1 is je redder in nood! Wij repareren telefoons en tablets van alle merken. En dat doen we razendsnel: vaak kun je zelfs in de winkel nog op je gerepareerde toestel wachten.

Een ongeluk zit ‘m nou eenmaal in een klein hoekje. Is het scherm van je iPhone gebarsten of doet de accu van je Samsung het niet meer? Optie1 is gespecialiseerd in alle soorten reparaties van alle merken smartphones en tablets. Wij herstellen je telefoon of tablet uiteraard met onderdelen van de hoogste kwaliteit – inclusief garantie.

Genoeg over ons. Kunnen we jou ergens mee helpen? Meld je reparatie aan via het onderstaande formulier of kom langs bij jouw Optie1 winkel in de buurt

Optie1 repareert alle merken

Toestel stuk?
Geen paniek!

Vul het onderstaande formulier in en je dichtstbijzijnde Optie1 winkel neemt snel contact met je op. De winkel bespreekt met jou de kosten, wanneer de reparatie kan plaatsvinden en wanneer je jouw toestel weer kant en klaar kunt ophalen. 

5c37303cd98ccTN_voertuigsticker_blauw-wit_250mm

Optie1 is lid van Techniek Nederland.

Optie1 is lid van de brancheorganisatie voor elektrotechnische detailhandel: Techniek Nederland. Dit is goed nieuws, want om lid te zijn moeten onze winkels aan strenge voorwaarden voldoen:

  • Techniek Nederland stelt eisen met betrekking tot vakmanschap, service en kwaliteit. Wij zorgen dat de marktkennis van onze partners altijd up-to-date is door middel van informatievoorziening en trainingen;
  • Optie1 staat garant voor deskundig advies en uitvoering;
  • Onze algemene voorwaarden en algemene reparatievoorwaarden hebben wij opgesteld in samenwerking met Techniek Nederland. Daarnaast zijn er afspraken gemaakt met betrekking tot objectieve voorlichting en het juist afhandelen van klachten en problemen.

Main Menu