Jouw eerste keus in zakelijk

Alle providers

De beste deals

Ook voor al je zakelijke oplossingen kan je terecht bij jouw Optie1 winkel. Bij ons kan je onder andere terecht voor mobiele abonnementen, VoIP diensten, internet voor op kantoor en 4G diensten. Jouw Optie1 winkel kan je uitgebreid informeren over de oplossingen die zij bieden om je hierbij te helpen. Wil je meer informatie of een offerte op maat voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met jouw Optie1 winkel.

Internet on Demand

Met onze dienst Internet on Demand krijg je onbeperkt toegang tot het internet, waar en wanneer jij dit wilt. Deze 4G simkaart kan je in je telefoon doen, in een mobiele wifirouter of een wifirouter in je woning. Vervolgens verbind je jouw mobiele apparaat, zoals een laptop, mobiele telefoon of tablet, via wifi en je kan internetten.

Hiermee heb je op bijna elke locatie supersnel internet. Ook bijvoorbeeld erg handig voor op de camping of op een locatie waar er geen kabel, ADSL of glasvezelverbinding mogelijk is.

Het Internet on Demand is flexibel in gebruik: je kiest voor een maandelijks opzegbaar contract of een contract voor minimaal 1 jaar. Zo wordt het ook nog extra voordelig.

Jouw Optie1 winkel kan je uitgebreid informeren over Internet on Demand.

Nobotel

Met Nobotel heb je de perfecte zakelijk oplossing om onbeperkt te kunnen bellen binnen Nederland op het KPN-netwerk. Maar dan tegen scherpere prijzen. De abonnementen zijn flexibel te gebruiken, het zijn allemaal maandcontracten. Nieuwe medewerkers voeg je gemakkelijk toe en gaat er een medewerker uit dienst, dan zeg je dit contract gewoon op.
Alle abonnementen hebben ook een data mogelijkheid. Hiervoor heb je de keuze uit drie verschillende databundels. En heb je alleen een simkaart nodig voor je tablet? Dan voeg je deze toe. Alle simkaarten met databundel, delen elkaars data. Dus hiermee kan je ook het verbruik goed verdelen onder de verschillende medewerkers.

Interesse? Zoek jouw Optie1 winkel.

Vodafone Business

Met Vodafone Business en Ziggo Zakelijk heb je op alle mogelijke manieren de perfecte verbinding met je klant. Van mobiele tot vaste telefonie, internetverbindingen maar ook complexere oplossingen zoals VoIP oplossingen en combinaties hiervan. Daarnaast kan je gemakkelijke andere diensten toevoegen zoals Office365.
Je gespecialiseerde en getrainde Optie1 winkelmedewerkers kunnen je verder helpen met het advies op de Vodafone Business diensten.

Interesse? Zoek jouw Optie1 winkel.

E-Voip

VoIP is een telefonie oplossing waarbij de telefooncentrale niet gewoon op kantoor staat, maar in de cloud. Onze VoIP dienst van E-Voip is gemakkelijk schaalbaar en je betaalt gewoon een vast bedrag per medewerker (gebruiker) per maand.
Je krijgt daar voor veel extra functionaliteiten zoals wachtmuziek, doorschakeling en een beheer-app. E-Voip is geschikt voor bedrijven van 2 tot 100 medewerkers. Bij jouw Optie1 winkel kan je je laten informeren of er kan een offerte opgemaakt worden. Hier kan je ook de diverse VoIP toestellen bekijken.

Interesse? Zoek jouw Optie1 winkel.

Weergegeven prijzen/tarieven op deze pagina zijn exclusief BTW.

Main Menu