Jouw eerste keus in zakelijk

Alle providers

Optie 1 voor zakelijk

Bij Optie1 kun je terecht voor al je zakelijke oplossingen voor je bedrijf. Of het nu gaat om mobiele abonnementen voor al je werknemers, internet voor op kantoor of VoIP-telefonie. Wij denken graag met je mee over de beste en voordeligste oplossingen voor je bedrijf.

Wil je graag meer weten over de zakelijk oplossingen van Optie1? Jouw Optie1 winkel helpt je graag met het vinden van dé beste oplossingen voor je organisatie. Meer weten of een offerte op maat aanvragen? Neem dan contact op met jouw Optie1 winkel.

Altijd verbonden met Internet on Demand

Met Internet on Demand heb je onbeperkt en op bijna elke locatie toegang tot het internet. Internet on Demand is een 4G-simkaart die je in zowel je telefoon als je (mobiele) apparatuur voor wifi kan plaatsen. Vervolgens kun je al jouw mobiele apparaten via wifi verbinden om te internetten.  Verblijf je in een hotel of op een locatie waar geen kabel, ADSL of glasvezelverbinding mogelijk is? Dan is Internet on Demand de ideale oplossing.

Internet on Demand van Optie1 is een flexibele oplossing voor uw bedrijf: je kunt kiezen voor een maandelijks opzegbaar contract óf voor een contract van minimaal 1 jaar (extra voordelig!).

Oplossingen voor mobiele telefonie van Nobotel

Onbeperkt bellen binnen Nederland voor een scherpe prijs? Nobotel is de ideale oplossing voor je bedrijf. Met Nobotel bel je via he KPN-netwerk én dat doe je flexibel: alle abonnement zijn namelijk maandcontracten.

Met de oplossingen voor mobiele telefonie van Nobotel kies je voor gemak. Gaat een medewerker uit dienst? Dan zeg je het contract gewoon op. Een nieuwe medewerker voeg je snel en simpel toe. Je kunt kiezen uit verschillende databundels en aparte simkaarten voor alle apparaten. Zo verdeel je zelf het verbruik onder je medewerkers.

Een ideale samenwerking: Vodafone Business & Ziggo Zakelijk

Op alle mogelijke manieren de perfecte verbinding met je klant? Dat heb je met Vodafone Business en Ziggo Zakelijk. Met Vodafone en Ziggo voor zakelijk kun je echt álles combineren: van telefonie en internetverbinding tot VoIP-oplossingen. Ook andere diensten voeg je gemakkelijk toe, zoals Office365.

E-VoIP telefonie oplossingen op maat

Met VoIP staat je telefooncentrale niet op kantoor, maar in de cloud. E-VoIP is een telefonie oplossing op maat: je betaalt een vast bedrag per medewerker per maand. Bij E-VoIP krijg je veel extra functionaliteiten, zoals wachtmuziek, doorschakeling en een beheer-app. E-VoIP is geschikt voor bedrijven van 2 tot 100 medewerkers.

Meer weten over zakelijk?

Onze gespecialiseerde Optie1 winkelmedewerkers helpen je graag verder. Bezoek voor advies jouw dichtstbijzijnde Optie1 winkel.

*Tarieven zoals weergegeven op deze pagina zijn exclusief BTW.

Main Menu