- Word jij specialist in Smart Living? -

Wij zijn op zoek naar ondernemers. Ondernemende mensen zoals jij.

Maak kennis met Optie1

De telefoon is allang niet meer alleen een toestel om mee te bellen. Het is de afstandsbediening van ons leven geworden. Daarom noemen we onszelf geen winkel voor telefonie meer, maar een speciaalzaak voor Smart Living. Met complete oplossingen op het gebied van telecom, verduurzaming en reparatie van telecom- en smart home producten. Oftewel: alles om slim en comfortabel te kunnen leven.

Het geheim van ons succes? Dat is vooral onze persoonlijke aanpak en de ambitie om onszelf elke keer opnieuw uit te vinden. Maar wat ons écht ver heeft gebracht, is de samenwerking met onze partners. Met hen vormen we een sterk team dat garant staat voor topprestaties.

Wij bieden

Als ondernemer bij Optie1 opereer je lokaal. Wij noemen dit de “Local Hero”. Een belangrijke kracht ligt in je plaatselijke zichtbaarheid en je waardevolle contacten in de omgeving.

Die kracht wordt maximaal versterkt door de voordelen en mogelijkheden van een landelijk merk. Als Optie1 ondernemer sta je er niet alleen voor. Wij hebben een geavanceerd marketingportaal voor het samenstellen van je marketing materialen, een CRM systeem om je klanten in te zien en te kunnen benaderen in combinatie met de juiste systemen en persoonlijke begeleiding.

Pas jij bij Optie1?

Geloof jij als ondernemer in informele, persoonlijke relaties? Houd jij ook niet van onnodige voorwaarden en regeltjes? En ben jij ervan overtuigd dat je samen verder komt? Dan ben jij een échte Optie1 ondernemer.

Wat we van jou verwachten? Een enorme ambitie om te investeren in je winkel, team en lokale netwerk. En het lef om te pionieren en eigen initiatieven te lanceren. Lijkt je dat wat? Dan heb je straks een eigen winkel.

Geïnteresseerd?

We zouden graag eens een kopje koffie gaan drinken. Dan kunnen we alles vertellen over Optie1 en willen we alles van jou weten. Dan kunnen we meteen kijken of we een match zijn. Wil je wel je eigen winkel, maar wil je je eigen naam gebruiken? Ook dat kan bij ons. 

Vul het formulier hieronder in, zodat wij binnen 2 werkdagen contact met jou op kunnen nemen.


Main Menu