Zo maak je je foto’s Instagramwaardig

Tegenwoordig maken smartphones steeds mooiere foto’s en veelal deel je de gemaakte foto meteen via
WhatsApp of Instagram. Zonde, want met een kleine moeite maak je je foto’s nog
veel mooier en écht Instagramwaardig! En in het kader van de Internationale dag
van de fotografie op 19 augustus, delen we onze favoriete fotobewerkingsapps
met je.

PIP Shapes
Soms zie je van die foto’s voorbijkomen waarvan je denkt dat ze met een dure camera zijn gemaakt. Scherpe voorgrond en een onscherpe achtergrond. Maar zijn die foto’s wel echt met zo’n dure camera gemaakt? Grote kans dat het met een bewerkingsapp is gedaan. Bijvoorbeeld met PIP Shapes. Daarmee maak je je foto’s eenvoudig supermooi door de scherptediepte aan te passen. De app laat je ook heel makkelijk tekst en toffe vormen toevoegen. Ga voor die professionele look en Instagramwaardige, hippe foto’s met PIP Shapes.

De app is gratis te downloaden in de Play Store.

VSCO
Ook erg populair onder de Instagrammers VSCO. Met deze overzichtelijke app plaats je eenvoudig filters over je foto’s heen. Nu denk je misschien, Instagram heeft toch zelf ook filters? Dat klopt. In beide apps kun je basis wijzigingen maken zoals contrast, schaduwen, accenten, verzadiging of een filter over je foto plaatsen. Maar waar Instagram maar een paar opties heeft, biedt VSCO een veel uitgebreider aanbod. Met name het geven van een ‘vintage’ tintje aan je foto’s is iets waar de app erg goed is. Op deze manier maak je je foto’s snel en makkelijk aantrekkelijker. Zeker de moeite waard om te downloaden! VSCO is gratis en kan in-app aankopen met extra filters en functies uitgebreid worden.

Je vindt VSCO in de App Store en Play Store.

Andere berichten

Uncategorized

Loop jij al warm voor het klimaat?

Zaterdag 27 maart 2021 van 20.30 tot 21.30 uur gaat het licht in Nederland uit. Dit gebeurt tijdens het jaarlijkse Earth Hour van het WWF

Main Menu