Jouw eerste keus in SERVICE & REPARATIE

Wij repareren alle merken

Direct je reparatie aanmelden

Contact met jouw Optie1 winkel

Na het invullen van het onderstaande formulier zal de winkel bij jou in de buurt contact met je opnemen. Dan wordt er onder andere besproken wanneer de reparatie kan plaatsvinden, wat de kosten zijn en wanneer je je telefoon weer kant en klaar op kan halen.

Wil je liever contact met jouw Optie1 winkel? Zoek de contactgegevens van jouw winkel erbij in onze winkelzoeker.

Telefoon kapot, of problemen met je tablet? Geen zorgen! Dat lossen we vakkundig en snel voor je op. In de meeste gevallen kun je er zelfs op wachten. Of het nu gaat om een gebroken scherm of problemen met je accu, wij repareren het. Uiteraard met de hoogste kwaliteit onderdelen en inclusief garantie. Maar genoeg over ons… Kunnen we je ergens mee helpen?

Wij zijn lid van Techniek Nederland.

Optie1 is lid van Techniek Nederland: de branche organisatie van de elektrotechnische detailhandel. Dat is voor jou wel een zeker gevoel, want dat heeft extra voordelen:

  • Kwaliteit, service en vakmanschap: om lid te zijn moeten onze winkels aan bepaalde voorwaarden doen. Er worden door Techniek Nederland eisen gesteld aan het vakmanschap en onze kwaliteit. Wij zorgen er ook voor dat onze partners altijd up-to-date zijn met relevante marktkennis en trainingen;
  • Deskundig advies en uitvoering
  • Betrouwbare leveringsvoorwaarden: onze algemene voorwaarden en onze algemene reparatievoorwaarden zijn opgesteld in samenwerking met Techniek Nederland. Hier zijn ook afspraken gemaakt op het geven van objectieve voorlichting en de juiste afhandeling van klachten of het oplossen van problemen.

Main Menu