We missen je…

Zondag is het Valentijnsdag. We missen je in onze winkel, niet alleen op de dag van de liefde, maar ook in deze bijzondere tijd. Gelukkig hoef jij ons (en wij jou!) niet écht te missen. Om je te laten weten dat we er tóch voor je zijn, hebben we een liefdesbriefblog voor je geschreven. Misschien een beetje cheesy, maar dat is precies hoe Valentijn hoort te zijn.

De winkels van Optie1 opereren lokaal. Wij vinden het belangrijk dat je geholpen kunt worden door een bekend gezicht. Daarnaast nemen we ook graag de tijd om al je vragen te beantwoorden, advies te geven of gewoon voor een praatje. En dit willen we graag blijven doen! Gelukkig kun je gewoon bij ons terecht – ook nu!

Is je telefoon of tablet stuk? Dan helpen we je met liefde! Zo kun je gewoon je geliefden blijven appen of (video)bellen. We zijn namelijk gewoon open voor reparatie en onderhoud. Wil je meer weten of een belafspraak maken met je favoriete Optie1 winkel? Dat kan! Kijk snel op optie1.nl/afspraak.

Ben jij toe aan een nieuwe smartphone of wil je een last minute cadeau voor je Valentijn kopen? Dan kan je die bij ons afhalen middels onze click & collect service. Dat werkt simpel, want je plant eenvoudig online een belafspraak bij jouw dichtstbijzijnde Optie1 winkel. Je bestelling kun je dan vaak al binnen enkele uren ophalen.

Valentijn bij Optie1

In deze bijzondere tijd moeten we extra lief voor elkaar én voor onszelf zijn. Optie1 heeft daarom de leukste deals voor je. Meer weten? Maak dan snel een belafspraak door hier te klikken.

Optie1 wenst je een fijne Valentijn!

Andere berichten

Uncategorized

Loop jij al warm voor het klimaat?

Zaterdag 27 maart 2021 van 20.30 tot 21.30 uur gaat het licht in Nederland uit. Dit gebeurt tijdens het jaarlijkse Earth Hour van het WWF

Main Menu