Wat zet jij dit jaar op je lijstje?

Het is weer bijna zover: op 5 december vieren we pakjesavond normaliter. In deze tijd is dat toch een bijzonder verhaal, want de Sint zit niet de wachten op een 1,5-meterschandaal. Gelukkig kan ook de Sint pakjes online bestellen, dan hoeft hij Piet niet met coronamaatregelen te kwellen. De beste cadeaus in een tijd als deze? Als je dat wilt weten, moet je snel verder lezen.

Start jij met jouw smart home? Of wil je liever een nieuwe smartphone?

Dit jaar doen we massaal onze inkopen online. Soms duurt het daarom iets langer voordat de postbode met je pakketje voor de deur staat. De bezorger wil je dan natuurlijk niet nét mislopen. Wil je voorkomen dat je jouw pakketje misloopt? Vraag de Sint dan om een Ring Video Deurbel. Met de deurbel van Ring ben je namelijk altijd verbonden met je voordeur – ook als je niet thuis bent. Staat de bezorger voor de deur? Dan vraag je of je pakketje in de schuur kan worden gelegd of bij de buren kan worden afgeleverd. Handig!

Ben jij altijd te laat met het doen van je inkopen voor de feestdagen? Vraag je eigen persoonlijke assistent dan om een reminder. Persoonlijke assistent? Ja! Dat is de Google Nest Hub. De Nest Hub koppel je met al je slimme apparaten én vraag je om je op tijd te helpen herinneren aan het doen van je inkopen. Zo ga je pas écht relaxed de feestdagen in.

We videobellen allemaal wat af dit jaar. Hoe leuk is het om rond de feestdagen een online feestje met je vrienden of familie te organiseren? Het is dan natuurlijk nóg leuker als je iedereen goed kunt horen en zien. De nieuwste iPhone 12 heeft een prachtig OLED-scherm én 5G-snelheid: zo heb je iedereen haarscherp in beeld.

Wil jij graag je fijne herinneringen vastleggen tijdens de feestdagen? Met de Samsung Galaxy Note20 Ultra schiet je perfecte plaatjes: het toestel heeft namelijk een indrukwekkende 108 megapixel camerasensor. Zet jij liever een budgetvriendelijk toestel op je verlanglijstje? Bekijk dan eens de Samsung Galaxy A51. Met vier (!) camera’s op de achterkant, maak je ook met dit toestel de leukste foto’s tijdens de feestdagen.

Sinterklaascadeaus bij Optie1

Wil jij graag cadeau inspiratie opdoen in de winkel? Dat kan! Kom dan langs bij jouw dichtstbijzijnde Optie1 winkel.

Optie1 wenst je een fijne én veilige pakjesavond!

Andere berichten

Uncategorized

Loop jij al warm voor het klimaat?

Zaterdag 27 maart 2021 van 20.30 tot 21.30 uur gaat het licht in Nederland uit. Dit gebeurt tijdens het jaarlijkse Earth Hour van het WWF

Main Menu