Wat App ik eraan? Wintersporteditie

Wintersport apps

In de App Store en Play Store raak je onder wintersportapps bedolven. Maar aan welke apps heb je nu écht wat? We hebben ons een weg gebaand door de Stores en zochten in 3 categorieën uit welke app een must have is.

Voor sneeuwliefhebbers gaat er niets boven wintersport. De verse, krakende sneeuw die onder je board of ski’s doorschiet, rode wangen in dampende restaurantjes, shotjes in de après-ski of juist de serene rust in wintersportgebieden. Iedereen geniet op z’n eigen manier van wintersport. En qua wintersportapps heeft iedereen zijn eigen behoefte. Toch zijn er een aantal onmisbare voor iedere wintersporter.

Sneeuwhoogte.nl
Dé app om naar je wintersport toe te leven. Zal er al sneeuw liggen? Sneeuwt het? Wanneer komt er verse sneeuw aan? Het is wat ons betreft één van de leukste pré-ski apps. Je houdt heel makkelijk de sneeuwstand van jouw wintersportgebied in de gaten.
De app sneeuwhoogte.nl is zowel in de App Store als de Play Store gratis te downloaden.

Ski Tracks
Aangekomen in het skigebied heb je de kaart misschien bekeken en een aantal routes in je hoofd. Of je ziet het die dag wel. Hoe dan ook, het is leuk om later terug te zien welke pistes je hebt gehad. Met de app Ski Tracks hou je eenvoudig bij welke routes je hebt gemaakt, hoe snel je dat deed en wat je topsnelheid was. Maar ook de hoogtes worden in deze app vastgelegd. Je download Ski Tracks voor € 1,09 in de App Store en voor € 0,95 in de Play Store.

SnowSafe
Met de enorme sneeuwval van afgelopen tijd vierden lawines hoogtij. Met de app SnowSafe zie je snel op welke afdalingen er lawinegevaar is. Zo kun je met een gerust hart naar beneden sjezen. Je vindt de gratis app zowel in de App Store als in de Play Store.

Fijne wintersport!