Wat App ik eraan?

Apps zijn een belangrijk onderdeel van je smartphone-ervaring. Daarom lichten we elke maand een tweetal interessante exemplaren voor je uit, met deze maand als thema: ‘Weer aan de slag’!

Google Agenda
Vroeg opstaan, haasten, wie-doet-wat? Nu het drukke school- en werkleven weer is begonnen, is het extra fijn als thuis alles op rolletjes loopt. Google Agenda kan daarbij helpen. Hiermee deel je jouw agenda met de rest van je gezin, of maak je heel eenvoudig een gezinsagenda aan waarin iedereen afspraken kan toevoegen of bewerken.

Je kunt in Google Agenda meerdere agenda’s hebben en delen, waar je afspraken aan kunt toevoegen. En het mooie is, bij elke agenda bepaal je zelf wat je wilt delen en met wie. Zo creëer je nét dat stukje rust in hectische weken (iOS en Android).

Flitsmeister
De onmisbare forenzen-app Flitsmeister heeft na een update een belangrijke nieuwe optie: Real-time matrixborden informatie. Je Flitsmeister app heeft een directe verbinding met de matrixborden boven de weg. Vanaf nu kun je dus een melding ontvangen over verlaagde maximumsnelheden, incidenten, files en afgesloten rijstroken en ben je nóg efficiënter onderweg.

Een waardevolle toevoeging aan al een indrukwekkende lijst met functionaliteiten. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd en geld, maar ben je voortaan ook goed voorbereid op eventuele onveilige situaties op de weg (iOS en Android).