Verwen jezelf vandaag eens: Singles Day 2020

Op 11 november draait het maar om 1 persoon en dat ben JIJ! 11-11 bestaat enkel uit 1-jtes, het getal voor in je eentje zijn. Singles Day is afkomstig uit China en één van de grootste winkelevenementen ter wereld. Nu waait het langzaam over naar Nederland. Op Singles Day (of Vrijgezellendag) mag je jezelf eens goed verwennen. Winkels en merken spelen graag in op Singles Day met speciale kortingsacties. Maar hoe – vrijgezel of niet – zorg jij ervoor dat je jezelf eens écht verwend?

Next-level jezelf in de watten leggen

Schenk een lekker drankje in en pak je favoriete snack er maar bij, want alles mag. Op Singles Day kan je ongegeneerd je favoriete serie van voor tot achter bingewatchen. Geen zin om je dag op de bank door te brengen? Op je smartphone kijk je waar jij maar wil: in bad of tijdens het klaarmaken van een heerlijke maaltijd voor jezelf. Tip van ons: op het schitterende 6.5-inch scherm van de Samsung Galaxy S20 FE kijk je pas écht goed je series. En tot maandag 30 november krijg je daar ook nog een gratis (!) paar Galaxy Buds+ bij, vraag naar de actie in jouw Optie1 winkel.

Lekker eten is ook verwennerij. Verwen jezelf eens met een zelfgebakken taart of een eigengemaakte lasagne. Op Singles Day maak jij van je bakavontuur het ultieme relaxmoment: draai je favoriete muziek en dim je lichten, want romantiek kan ook prima in je eentje. Jezelf écht verwennen? Schakel de hulp in van een persoonlijke assistent. Vraag de Google Nest Hub om een lekker recept of een goed liedje. Jij vraagt, Hub draait!

Je kan jezelf natuurlijk prima verwennen door de allernieuwste iPhone 12 mini te pre-orderen, maar jezelf trakteren op een date is ook super leuk. Zo kan je bijvoorbeeld de bekendste datingapp downloaden: Tinder. Kijk ook eens op Bumble, waar het initiatief bij vrouwen ligt: alleen vrouwen kunnen het gesprek beginnen. Op Hinge vind je vrienden van vrienden, zo kan je stiekem al checken wie je date precies is. En vergeet niet, doe het veilig (1.5 meter afstand!).

Singles Day 2020 bij Optie1

Verwen jij jezelf toch graag met een mooie deal? Trakteer jezelf dan op een bezoekje aan je dichtstbijzijnde Optie1 winkel. Zo vind je daar de T-Mobile Singles Day Deal: koop je nieuwe OPPO Find X2 Lite met hoge korting in combinatie met een abonnement.

Andere berichten

Uncategorized

Loop jij al warm voor het klimaat?

Zaterdag 27 maart 2021 van 20.30 tot 21.30 uur gaat het licht in Nederland uit. Dit gebeurt tijdens het jaarlijkse Earth Hour van het WWF

Main Menu