Maak een afspraak

*Hiermee ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en ons privacy beleid. Daarnaast ga je akkoord dat wij contact met je opnemen om een afspraak in te plannen voor verduurzaming.

Huur- of koophuis?
Optie1 Mijdrecht kan voor iedereen de energiekosten verlagen.

“Nu mijn woning verduurzamen of wachten?” is een veelgehoorde vraag. Logisch, want de energietarieven blijven stijgen. En ja dit is hét moment om je woning te verduurzamen, want de terugverdientijd is veel korter dan begin 2021!

Lokale verduurzamingsexpert 

Adri Mulders van Optie1 Smart Living is al jaren ondernemer in Mijdrecht. Hij krijgt vaak vragen over verduurzaming. Daarnaast is de behoefte om grip te krijgen op de energierekening groot. Optie1 werkt daarom samen met verduurzamingspartner ‘Green for you’ en de gemeente ‘De Ronde Venen’. Zo kan Adri huiseigenaren en huurders voorzien van een passend advies.


Een slimme oplossing voor iedere woning 

Niet alleen met grote, ook met kleine verbeteringen kun je veel energie(kosten) besparen. Bij Optie1 weten ze dat iedere situatie anders is. Adri: ‘Samen kijken we hoe we jouw woning, koop of huur, het beste kunnen verduurzamen. Je profiteert zo direct van de voordelen en dat zie je terug op je maandelijkse energierekening.’

Speciaal voor huurders: de energiebespaarbox

Met de onderstaande waardebon kunnen huurders de energiebespaarbox, die Optie1 gratis i.s.m. de gemeente aanbiedt, ophalen. Deze box wordt samengesteld afhankelijk van de woonsituatie.

De 7 voordelen van Optie1
en Green for you

Main Menu