Samsung Galaxy S8

549.-

  • 5.8 inch touchscreen
  • 12 megapixel camera en 4k video-opname
  • 64 GB opslaggeheugen (uitbreidbaar met microSD)

Specs Samsung Galaxy S8

Specificaties Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S8 is het nieuwste vlaggenschip van Samsung. Dit toestel heeft een 5,8 Quad-HD inch scherm met een hoge resolutie. Het scherm loopt tot de rand van de behuizing, waardoor het een mooi effect geeft als je foto’s of video’s bekijkt. Gebruik hierbij ook de meegeleverde AKG-oordopjes voor een prachtig geluid bij het kijken van je video’s. De camera van de S8 is de beste onder de Android camera’s. Je kunt bij alle omstandigheden goede foto’s maken, ook als er weinig licht is. Via een irisscanner kun je de telefoon makkelijk ontgrendelen met je ogen, dat is nog eens beveiliging! Ook is de S8 waterdicht, waardoor bellen of berichten sturen in de regen geen probleem is.

Meegeleverd

In de doos van de Samsung Galaxy S8 zitten de telefoon, de AKG-oordopjes, de oplader, USB-Ckabel, microusb naar USB-C kabel en de beknopte handleiding.

Specificaties

De Samsung Galaxy S8 is het nieuwste vlaggenschip van Samsung. Dit toestel heeft een 5,8 Quad-HD inch scherm met een hoge resolutie. Het scherm loopt tot de rand van de behuizing, waardoor het een mooi effect geeft als je foto's of video's bekijkt. Gebruik hierbij ook de meegeleverde AKG-oordopjes voor een prachtig geluid bij het kijken van je video's. De camera van de S8 is de beste onder de Android camera's. Je kunt bij alle omstandigheden goede foto's maken, ook als er weinig licht is. Via een irisscanner kun je de telefoon makkelijk ontgrendelen met je ogen, dat is nog eens beveiliging! Ook is de S8 waterdicht, waardoor bellen of berichten sturen in de regen geen probleem is.

Meegeleverd

In de doos van de Samsung Galaxy S8 zitten de telefoon, de AKG-oordopjes, de oplader, USB-Ckabel, microusb naar USB-C kabel en de beknopte handleiding.