Samsung Galaxy Note8

549.-

  • 6.3 inch touchscreen met Gorilla Glass
  • 12 megapixel camera en 4k video-opname
  • 64 GB opslaggeheugen (uitbreidbaar met microSD)

Specs Samsung Galaxy Note8

Specificaties Samsung Galaxy Note8

De Samsung Galaxy Note 8 is het toestel voor de grootgebruiker. Hij heeft een 6,3 inch Quad-HD scherm voor een geweldig beeld en natuurlijk de S-pen voor geschreven notities en aantekeningen. Op dit grote scherm kun je met de Dual App functie, ook twee apps naast elkaar openen en gebruiken. Dit is het eerste toestel van Samsung met een dubbele 12 megapixel camera aan de achterzijde met optische beeldstabilisatie. Hierdoor zijn foto’s en video’s extra scherp. Als je de video’s afspeelt en de meegeleverde AKG-oordopjes gebruikt, kun je alle momenten herbeleven. Dankzij de always on techniek kun je altijd zien hoe laat het is en of er nog berichten zijn binnengekomen. Ook is het toestel waterdicht, waardoor gebruik in de regen geen enkel probleem is. Bij dit toestel kun je behalve met je vingerafdruk, het toestel ook ontgrendelen met een irisscanner.

Meegeleverd

In de doos van de Samsung Galaxy Note 8 zitten de telefoon, de S-pen, AKG-oordopjes, oplader, USB-C kabel, micro usb naar USB-C kabel en een beknopte handleiding.

Specificaties

De Samsung Galaxy Note 8 is het toestel voor de grootgebruiker. Hij heeft een 6,3 inch Quad-HD scherm voor een geweldig beeld en natuurlijk de S-pen voor geschreven notities en aantekeningen. Op dit grote scherm kun je met de Dual App functie, ook twee apps naast elkaar openen en gebruiken. Dit is het eerste toestel van Samsung met een dubbele 12 megapixel camera aan de achterzijde met optische beeldstabilisatie. Hierdoor zijn foto's en video's extra scherp. Als je de video's afspeelt en de meegeleverde AKG-oordopjes gebruikt, kun je alle momenten herbeleven. Dankzij de always on techniek kun je altijd zien hoe laat het is en of er nog berichten zijn binnengekomen. Ook is het toestel waterdicht, waardoor gebruik in de regen geen enkel probleem is. Bij dit toestel kun je behalve met je vingerafdruk, het toestel ook ontgrendelen met een irisscanner.

Meegeleverd

In de doos van de Samsung Galaxy Note 8 zitten de telefoon, de S-pen, AKG-oordopjes, oplader, USB-C kabel, micro usb naar USB-C kabel en een beknopte handleiding.