Apple iPhone 8 64GB

699.-

  • 4.7 inch touchscreen
  • 12 megapixel camera en 4k video-opname
  • 64 GB opslaggeheugen

Specs Apple iPhone 8 64GB

Specificaties Apple iPhone 8 64GB

De Apple iPhone 8 heeft een aantal verbeteringen ten opzichte van zijn voorgangers. Dankzij Qi ondersteuning kan de iPhone ook draadloos opladen. De camera is uitgerust met een optische beeldstabilisatie, waardoor je scherpe foto’s en prachtige video’s maakt in een 4K resolutie. De camera aan de voorkant van de telefoon heeft 7 megapixels, waardoor je mooie selfies kunt maken, ook in het donker is dit mogelijk, want de camera aan de voorkant heeft nu ook een flitser. Je kunt je foto’s en video’s vervolgens bekijken op het 4,7 inch Retina HD beeldscherm met True Tone technologie. Dit is een slim scherm, want hij zorgt ervoor dat de kleuren er met ieder omgevingslicht hetzelfde uit zien. Hierdoor zie je altijd of de foto mooi gelukt is.

Meegeleverd

In de doos van de Apple iPhone 8 is standaard meegeleverd: de telefoon, de oplader, de lightning kabel, de lightning oordopjes, lightning naar 3,5 mm aansluiting en een beknopte handleiding.

Specificaties

De Apple iPhone 8 heeft een aantal verbeteringen ten opzichte van zijn voorgangers. Dankzij Qi ondersteuning kan de iPhone ook draadloos opladen. De camera is uitgerust met een optische beeldstabilisatie, waardoor je scherpe foto's en prachtige video's maakt in een 4K resolutie. De camera aan de voorkant van de telefoon heeft 7 megapixels, waardoor je mooie selfies kunt maken, ook in het donker is dit mogelijk, want de camera aan de voorkant heeft nu ook een flitser. Je kunt je foto's en video's vervolgens bekijken op het 4,7 inch Retina HD beeldscherm met True Tone technologie. Dit is een slim scherm, want hij zorgt ervoor dat de kleuren er met ieder omgevingslicht hetzelfde uit zien. Hierdoor zie je altijd of de foto mooi gelukt is.

Meegeleverd

In de doos van de Apple iPhone 8 is standaard meegeleverd: de telefoon, de oplader, de lightning kabel, de lightning oordopjes, lightning naar 3,5 mm aansluiting en een beknopte handleiding.