@$%#^&*!!! Mijn telefoon!

Je bent met allerlei dingen tegelijk bezig en opeens ligt je telefoon op de grond. Met een naar voorgevoel raap je ‘m op en… nee hé, een barst in het scherm van je mooie smartphone. Helaas is dit voor velen van ons herkenbaar. Het komt natuurlijk nóóit uit, maar gelukkig is hulp altijd dichtbij.

Optie1 zorgt dat je snel weer kunt bellen, appen en internetten met je geliefde telefoon. Als lid van UNETO-VNI bieden we je de garantie dat je toestel vakkundig wordt gerepareerd. In sommige gevallen zelfs terwijl je wacht. Bovendien gebruiken we alleen kwalitatief hoogwaardige of originele onderdelen.

Reparatie? Zó geregeld!
Via optie1reparatie.nl maak je gemakkelijk en snel een afspraak om je telefoon te laten repareren. Via de website kun je aan ons laten weten wat er gebeurd is en om welke onderdelen het gaat. Is het je scherm, je oplaadconnector of doet het geluid het niet meer? Hoe meer we van tevoren weten, hoe beter we je kunnen helpen. Je kunt altijd vertrouwen op de expertise van Optie1. Of je telefoon nu in de wc is gevallen of van de 3e verdieping: wij repareren ‘m voor je.

Natuurlijk is voorkomen altijd beter dan genezen. Gun daarom je telefoon een goed hoesje en screenprotector, en sluit eventueel een passende verzekering af. Voor meer advies over telefoonbescherming ben je altijd welkom in onze winkel.

Ga voor reparaties en jouw dichtstbijzijnde Optie1 winkel naar www.optie1reparatie.nl.