Pre-order de Samsung S9/S9+
en ontvang €100 bóvenop de inruilwaarde van je oude smartphone!

Het wordt nu wel heel erg interessant om je oude smartphone in te ruilen…

Afgelopen zondag 25 februari heeft Samsung de Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus onthuld. Over drie weken is het zover en kun je deze smartphone voor jezelf bemachtigen! Maar waarin verschilt de Samsung S9 van zijn voorganger S8? En wat zijn redenen om voor deze telefoon naar de winkel te gaan? Wij vertellen je graag meer.

Plaats nu je pre-order bij Optie1

Niet alleen ben jij zo één van de eersten die kan pronken met dit technische hoogstandje, als je nu je pre-order in de Optie1 winkel bij jou in de buurt plaatst, krijg je €100 bóvenop de inruilwaarde van je oude smartphone. Afhankelijk van je toestel kun je daarmee tot wel €400,- retour ontvangen! Wanneer je je oude toestel meeneemt naar de winkel vertelt een van onze werknemers je graag de waarde van jouw toestel. De promotie loopt tot 15 maart.

Zoek een Optie1 winkel bij jou in de buurt →

Zoek de verschillen

Ondanks dat de telefoon op het eerste gezicht identiek lijkt te zijn aan zijn oudere broer, heeft de telefoon toch echt een aantal upgrades gekregen. De voornaamste onthulling is de intelligente camera. Het dubbele diafragma van de camera switcht, afhankelijk van de lichtinval, van modus. Hierdoor blijven zelfs de foto’s die je met weinig licht maakt helder en scherp.

Ook de videofunctie heeft een update gekregen. Je kunt nu in HD-resolutie (tot 960 beelden per seconden) filmen en hier een stukje super slo-mo in voegen. Om het geheel af te maken kan je vooraf geladen muziek aan de video toevoegen of je video veranderen in een GIF. De optische beeldstabilisatie zorgt ervoor dat foto’s en video’s scherp zijn, ook wanneer je on-the-go bent.

De lijn tussen on- en offline vervaagt

Al met al lijken de updates een centraal thema te hebben: deel de leuke momenten uit je leven. Om je online persoonlijkheid nog meer vorm te geven kun je jezelf zelfs in een emoji veranderen!

Deze promotie loopt van 25-2-2018 t/m 15-3-2018 en zolang de voorraad strekt. De pre-order plaats je bij jouw dichtstbijzijnde Optie1 winkel.

Lees de Bijzondere Actievoorwaarden en de bijbehorende Algemene Voorwaarden zorgvuldig door. Deze actie is alleen van toepassing bij de pre-order van een promotiemodel Galaxy S9 of S9+. Vraag aan de verkoper om een toestel met deelnemende EAN-code!