nooit meer iets kwijt!

Je kent het wel: je hebt een drukke dag gehad op school. Al op de eerste dag heb je direct enorm veel huiswerk meegekregen van die ontzettend.. leuke leraar. Daarnaast moet je ook nog trainen, om vervolgens snel een de magnetronmaaltijd op te warmen en te starten met je huiswerk. Het weekend is nog ver weg. Inmiddels sta je bij de uitgang van de school en kom je erachter dat je je sleutels bent vergeten. Maar je kan je totaal geen voorstelling maken van waar je ze hebt laten liggen. Of zijn ze gestolen?

Start je Tile-app op. Liggen de sleutels binnen een bereik van 60 meter, dan geeft je telefoon aan waar je sleutels zich bevinden. Liggen ze verder weg, of zijn ze misschien gestolen? Dankzij de Tile Community krijg je ook een ‘ping’ wanneer iemand anders die Tile gebruikt in de buurt is van jouw sleutels. Op deze manier is het altijd terug te vinden! Check de video hieronder om te zien wat de Tile nog meer voor jou kan betekenen!

Video afspelen

Note: deze Tile wijkt af van de daadwerkelijke Tile. De functies heeft ‘ie wel!

Vorige slide
Volgende slide

Gratis Tile bij elk abonnement!

Sluit jij in de actieperiode een nieuw abonnement aan van Vodafone, T-Mobile of Tele2, dan ontvang jij na registratie via deze pagina een Tile vanuit Optie1. Deze krijg je gewoon thuis opgestuurd. Handig, toch?

Dit geldt voor alle abonnementen (sim only of met telefoon, 1 of 2 jaar, met of zonder nummerbehoud, particulier).

Wil je advies over het perfecte abonnement voor jou? Zoek dan jouw Optie1 winkel of bestel direct online!

Altijd connected door de community

Bluetooth heeft een beperkt bereik. Om deze reden heeft Tile een eigen community. Heb je jouw Tile bijvoorbeeld aan je schooltas vastgemaakt en ligt deze nu aan de andere kant van je school? Wanneer er iemand langsloopt die ook gebruik maakt van Tile, krijg jij automatisch een bericht met de locatie door waar het laatste contact is gemaakt.

Vorige slide
Volgende slide

Actievoorwaarden en uitleg Back to School Tile promo

Om mee te kunnen doen aan deze actie dien je een abonnement aan te sluiten via jouw Optie1 winkel of via Optie1.nl. Het moet een particulier nieuw abonnement zijn van Vodafone, T-Mobile of Tele2. Dit geldt voor sim only abonnementen en voor abonnementen met een toestel, evenals 1- en 2-jarige abonnementen. Promoties die via de provider zelf lopen, zijn ook geldig. Nadat je het abonnement hebt aangesloten via de winkel of via de webshop, kan je dit direct registreren op deze pagina. De Tile wordt binnen 30 dagen na registratie opgestuurd naar het adres die bij het abonnement hoort.

Deze Back to School Tile promo loopt van 15-08-2020 tot 13-09-2020. Registreren van je abonnement om mee te kunnen doen aan deze actie kan tot 20-09-2020. Deze actie geldt zolang de voorraad strekt en Optie1 is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of voorraad van de actieproducten.

Main Menu