Pre-order ‘m nu: de iPhone 12 mini en de iPhone 12 Pro Max

Eerder schreven we hier al over de nieuwe iPhone 12-serie. De iPhone 12 en de iPhone 12 Pro zijn inmiddels al even te bestellen. Nu pre-order je ook jouw nieuwe iPhone 12 mini én iPhone 12 Pro Max! Welk model kies jij?

Keuzes, keuzes, keuzes

Twijfel je nog of je voor de nieuwe iPhone 12 mini of iPhone 12 Pro Max moet gaan? Dan is het vooral belangrijk waar jij jouw toestel voor wil gaan gebruiken. Kan het niet groot genoeg? En maak jij graag mooie foto’s met je smartphone? Dan kies jij wellicht voor de iPhone 12 Pro Max. Moet je nieuwe iPhone in je broekzak passen en met één hand te bedienen zijn? Dan kies je misschien liever voor de iPhone 12 mini.

De iPhone 12 mini is een echt instapmodel: de nieuwste techniek, in een klein formaat én voor een relatief lage prijs. De iPhone 12 mini is voorzien van een scherm van 5.4-inch. De mini is kleiner en lichter dan de standaard versie van de iPhone 12, maar de functies zijn verder bijna identiek. De iPhone 12 mini beschikt over een dubbele camera mét nachtmodus.

Maak jij graag super professionele foto’s? Dan word jij waarschijnlijk blij van de iPhone 12 Pro Max, het grootste toestel uit de iPhone 12-serie. Met een 6.7-inch scherm. De functies zijn nagenoeg hetzelfde als de reguliere iPhone 12 Pro, maar dan met nóg betere cameraspecificaties. Zo maakt de iPhone 12 Pro Max nog betere foto’s bij slechte belichting en kan ‘ie nog verder inzoomen. Ook fijn: de iPhone Pro Max heeft de langste batterijduur van alle iPhone 12 modellen.

iPhone 12 mini of Pro Max bestellen

Pre-order jouw iPhone 12 mini of iPhone 12 Pro Max nu hier, dan maak je ook nog kans op 1 van de 5 Apple Airpods Pro!

Jouw iPhone 12 of iPhone 12 Pro bestel je ook bij Optie1. Liever een toestel met abonnement? Klik hier om je huidige abonnement te verlengen of om een nieuw abonnement aan te sluiten.

Andere berichten

Uncategorized

Loop jij al warm voor het klimaat?

Zaterdag 27 maart 2021 van 20.30 tot 21.30 uur gaat het licht in Nederland uit. Dit gebeurt tijdens het jaarlijkse Earth Hour van het WWF

Main Menu