Ontmoet de spiksplinternieuwe Samsung Galaxy S21 Series 5G

Dit ‘m dan: de nieuwe Samsung Galaxy S-reeks! Samsung heeft de spiksplinternieuwe Galaxy S21 Series 5G aangekondigd. We worden weer verwend met drie nieuwe toptoestellen: de Galaxy S21, S21+ én de S21 Ultra – er is voor elk wat wils! Hulp nodig bij het kiezen? Wij helpen je graag, want er is genoeg te vertellen over de Galaxy S21 Series.

Het oog wil ook wat

Zoals je verwacht van een high-end smartphone, is de nieuwste Galaxy S Series 5G voorzien van een prachtig design. Je favoriete films en series kijk je vanaf nu altijd op je smartphone, want de Galaxy S21 heeft een super smooth en helder scherm. En dit toestel is niet van porselein, want alle S21-toestellen zijn voorzien van het sterkste glas ooit: GG7 Gorilla Glass Victus.

Fotografeer en film als een pro

De Galaxy S21 Series 5G is voorzien van toffe nieuwe camera features, om er maar een te noemen: Director View. Alle toestellen zijn voorzien van deze vette feature, waarmee je aan de voor én achterkant kan filmen – TEGELIJKERTIJD! Super tof, want zo kan je bijvoorbeeld iemand interviewen, terwijl je zelf ook in beeld bent. Nog zo’n leuke toevoeging is ‘8K video snap’, hiermee kun je filmen en dan kies je vervolgens uit alle afzonderlijke frames de allermooiste foto uit – in hoge resolutie van 33-megapixels.

De Galaxy S21 Ultra is het pronkstuk van deze reeks, want wát een camera specs. Qua design is er geen groot verschil tussen de verschillende toestellen te vinden – op het formaat na. Maar de Ultra zal de (amateur)fotografen onder ons erg blij maken. Zo heeft de S21 Ultra twee telelenzen en een Laser AF Sensor: hoe snel je object ook rent, vliegt of vaart, je kunt nu nóg sneller en preciezer scherpstellen. Daarnaast is de batterij van de Ultra ook nog nét iets beter dan (de toch al krachtige) accu van de S21 en S21+.

Pre-order nu en krijg 2 cadeaus van Samsung!

Pre-order jouw nieuwe Samsung Galaxy S21 Series 5G bij jouw Optie1 winkel én ontvang 2 gratis cadeaus van Samsung: Galaxy SmartTag en Galaxy Buds Pro óf Galaxy Buds Live. Ga snel naar onze pre-order pagina.

Andere berichten

Uncategorized

Loop jij al warm voor het klimaat?

Zaterdag 27 maart 2021 van 20.30 tot 21.30 uur gaat het licht in Nederland uit. Dit gebeurt tijdens het jaarlijkse Earth Hour van het WWF

Main Menu