Nu verkrijgbaar Nokia 7.1

Nokia 7.1

Nokia heeft niet stil gezeten. In twee jaar tijd zijn er maar liefst 26 verschillende toestellen op de markt verschenen. Van klassiekers als de 3310, tot aantrekkelijke Android smartphones als de nieuwe Nokia 7.1. Het is duidelijk dat Nokia de strijd om het budget- en middensegment vol aangaat. Met dit stijlvolle toestel zet Nokia een waardige speler in de ring.

De Nokia 7.1 is de perfecte combinatie van stijl en inhoud. Glas aan de voor- en achterzijde voor een luxueuze uitstraling, ronde hoeken voor comfort en een stijlvol aluminium frame met diamantgeslepen, gekleurde kanten. Het Full HD+ 5,84” PureDisplay scherm is edge-to-edge.

Ook aan de binnenkant mag de Nokia 7.1 er wezen. De supersnelle Qualcomm processor zorgt ervoor dat de batterij het de hele dag volhoudt, terwijl Android Oreo ervoor zorgt dat je telefoon altijd goed beveiligd en up-to-date is.

Schiet prachtige foto’s met de Nokia 7.1 dankzij de uitgebreide camera’s met dieptesensor. De ZEISS lenzen op de achterkant worden ondersteund door de intelligente software, die automatisch bijstuurt voor de scherpste beelden.

Tot eind januari krijg je ook nog eens € 50,- cashback op dit toestel. Is dit toestel iets voor jou? Kom dan snel naar de Optie1 winkel bij jou in de buurt!