KPN stopt met Telfort en XS4ALL

KPN

KPN stopt met de merken Telfort, XS4ALL en Yes Telecom. Wat betekent dit voor klanten van deze dochterondernemingen?

Als je klant bent van Telfort, XS4ALL of Yes Telecom verandert er eigenlijk niks voor je. Behalve de providernaam in je telefoonscherm en op je facturen. KPN brengt alle dochterondernemingen namelijk onder bij het merk KPN.

De overgang start dit jaar en is in 2020 voltooid. KPN wil de sterke eigenschappen van de aparte merken bundelen tot één sterk merk. Dat wil zeggen dat het mikt op het samenvoegen van de hoogst gewaardeerde klantenservice van XS4ALL, de betaalbaarheid van Telfort en de persoonlijke service en zakelijk advies van Yes Telecom.

Heb je een abonnement van Telfort, XS4ALL of Yes Telecom afgesloten bij Optie1? Dan hoef je niets te doen. De abonnementen worden automatisch ondergebracht bij KPN. Je zult niets van de overstap merken, dus blijf lekker genieten van jouw abonnement.

Loopt je abonnement binnenkort af? Of ben je benieuwd of je huidige abonnement nog helemaal bij je wensen aansluit? Kom dan eens langs bij een Optie1-winkel bij jou in de buurt voor gratis en vrijblijvend advies.