Eindelijk! De iPhone XR, Xs en Xs Max

Eindelijk! De iPhone XR, Xs en Xs Max zijn een feit. Kan jij niet wachten om met een van deze gloednieuwe modellen gezien te worden? Plaats dan vandaag nog een pre-order voor de iPhone Xs of Xs Max. We laten je direct weten wanneer jouw gloednieuwe iPhone klaarligt in je dichtstbijzijnde Optie1 winkel. Bovendien maak je kans op de allernieuwste iPad (bekijk hier de voorwaarden). Waar wacht je nog op?


Groot. Groter. Groots.

iPhone Xs en iPhone Xs Max hebben een Super Retina-display met speciale OLED-panelen. Zo geniet je van een HDR-display met de meest accurate kleurweergave in de industrie, diepe zwarttinten en een uitzonderlijke helderheid.

Face ID

Met geavanceerde Face ID kun je veilig je iPhone ontgrendelen en inloggen bij apps, accounts en meer. Met een enkele blik.

A12 Bionic-chip

Dankzij de A12 Bionic-chip met een Neural Engine van de volgende generatie en realtime machine learning ervaar je foto’s, games en AR op een heel nieuwe manier.


12‑MP dual camera

Met het baanbrekende 12‑MP dual camera-systeem maak je nog spectaculairdere foto’s dankzij Portretmodus, Portretbelichting, een verbeterd bokeh-effect en de gloednieuwe diepteregeling.


iOS 12

iOS 12, het meest geavanceerde mobiele besturingssysteem ter wereld, met krachtige nieuwe tools waarmee iPhone nog persoonlijker wordt.