Het is zover! Pre-order jouw iPhone 14!

De nieuwe iPhone is aangekondigd op het Apple Event van woensdag 7 september. De volledige toestellenreeks is vanaf 9 september om 14:00 uur te pre-orderen in jouw favoriete Optie1 winkel.

Vul het formulier aan de rechterzijde in en geef aan welk toestel jij het liefst zal willen hebben. De gekozen winkel neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om samen te bekijken welke variant het beste bij jou past.

Je kan dan ook direct je abonnement laten nakijken! Als je kan verlengen of overstappen kan er namelijk nog flink wat extra voordeel bij komen.

iPhone 14 en 14 Plus

Daar is ‘ie dan eindelijk: de nieuwe iPhone! Dit keer heeft Apple gekozen voor twee verschillende afmetingen van het toestel. De iPhone 14 heeft een display van 6.1 inch en de iPhone 14 Plus heeft een scherm van 6.7 inch. Daarnaast hebben beide toestellen 60 Hz verversingssnelheid, een A15 Bionic Chip, een 12 MP dubbele camera met groothoek- en ultra groothoeklenzen.

Met de iPhone 14 Plus kan je ook nog eens filmen in 4K (Ultra HD) kwaliteit.

De iPhone 14 en iPhone 14 Plus zijn beschikbaar in verschillende kleuren: blauw, paars, middernacht (zwart), sterrenlicht (wit) en PRODUCT RED (rood). Ook kun je kiezen uit drie verschillende geheugengroottes: 128GB, 256GB of 512GB.

Pre-order jouw iPhone 14 of iPhone 14 Plus:
Dit kan in combinatie met een abonnement of als losse aanschaf. Je kan altijd je telefoonnummer behouden. Neem contact op met jouw winkel voor meer informatie.

  • iPhone 14 vanaf: € 1019.-
  • iPhone 14 Plus vanaf: € 1169.-

iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max

De nieuwe aankondiging van Apple is altijd pas compleet wanneer de Pro-versies van de toestellen genoemd worden. Met de Pro-varianten heb je nét een tikkeltje meer opties en mogelijkheden. Zo zijn deze modellen beiden voorzien van een nieuw always-on display, 120 hz verversingssnelheid, hebben ze een A16 Bionic Chip en hebben ze nu een punch-hole camera in plaats vna een notch.

De iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: Diep paars, goud, zilver en spacezwart. Daarnaast kun je ook kiezen uit 4 verschillende geheugencapaciteiten: 128GB, 256GB, 512GB of 1TB!

Pre-order jouw iPhone 14 Pro of iPhone 14 Pro Max:
Dit kan in combinatie met een abonnement of als losse aanschaf. Je kan altijd je telefoonnummer behouden. Neem contact op met jouw winkel voor meer informatie.

  • iPhone 14 Pro vanaf: € 1329.-
  • iPhone 14 Pro Max vanaf: € 1479.-

ZOEK EEN OPTIE1 WINKEL BIJ JOU IN DE BUURT

      Main Menu