iPhone 12 mini

Nagenoeg identiek aan de iPhone 12, maar dan kleiner en lichter: maak kennis met de iPhone 12 mini. De kleine versie van de iPhone 12 is razendsnel en beschikt over verbeterde camera’s. De iPhone 12 mini is voorzien van een nóg hoger contrast door het indrukwekkende OLED-scherm. Daarnaast heeft dit toestel ook toegang tot het 5G-netwerk. De iPhone 12 mini is verkrijgbaar met een geheugencapaciteit van 64 GB, 128 GB of 256 GB. 

Pre-order jouw iPhone 12 mini nu!

Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

iPhone 12 Pro Max

Nog uitgebreider dan voorgaande iPhone Pro series: de iPhone 12 Pro Max. Met de Pro Max heeft Apple het grootste scherm uit hun geschiedenis te pakken. Het scherm is 6.7-inch groot en voorzien van een geavanceerd OLED-scherm. De nieuwe iPhone 12 Pro Max is krachtig en supersnel. Het toestel beschikt over een innovatief pro-camerasysteem: drie camera’s, inclusief groothoeklens en telelens. De iPhone 12 Pro Max is verkrijgbaar met een geheugencapaciteit van 128 GB, 256 GB of 512 GB.

Pre-order jouw iPhone 12 Pro Max nu!

Optie1 Winactie! Pre-order en win.

Vul het formulier in en pre-order jouw nieuwe iPhone 12 mini of iPhone 12 Pro Max. Je maakt  zo automatisch kans op 1 van de 5 Apple Airpods Pro (twv. €279,-).

Actievoorwaarden en uitleg iPhone 12-winactie

Om mee te kunnen doen aan deze actie dien je een pre-order te doen via deze pagina. Jouw dichtstbijzijnde winkel zal contact met je opnemen om de pre-order af te ronden. Zodra jouw nieuwe iPhone 12 bij ons binnen is, kan je deze direct komen ophalen. Inschrijven en meedoen aan deze actie kan tot vrijdag 20 november 2020. Je doet automatisch mee bij aanschaf van één van de nieuwe Apple iPhone 12 toestellen, ongeacht kleur en model. Op vrijdag 20 november 2020 maken wij via onze Facebook-pagina de winnaar bekend. Heb jij gewonnen? Dan kan je contact met ons opnemen. Wij zorgen dat je de Airpods Pro bij jouw Optie1 winkel kan ophalen. Handig!

ZOEK EEN OPTIE1 WINKEL BIJ JOU IN DE BUURT

      Main Menu