Het is zover: Black Friday 2020!

Traditiegetrouw vieren Amerikanen de laatste dag van november, de dag na Thanksgiving, Black Friday. In Amerika staat deze dag bekend als de eerste dag om kerstinkopen te doen. In de winkels vind je die dag waanzinnige kortingen op heel veel producten. We kennen inmiddels de filmpjes: klanten proberen wanhopig iets op de kop te tikken. En dat gaat er niet zacht aan toe.

Black Friday is inmiddels ook naar Nederland overgewaaid. Hier is de enorme chaos tot nu toe – gelukkig! – uitgebleven. Toch vind je ook hier vette kortingsacties en deals. Ook bij Optie1! Check voor een overzicht van alle Black Friday acties onze website én jouw Optie1 winkel in de buurt.

Black Friday WEEK

Black Friday is afgelopen maandag van start gegaan. Op maandag? Ja! We kunnen het inmiddels een feestweek noemen: Black Friday Week. Goed om te weten, want je kunt dus nú beginnen met het doen van je aankopen. Tip: maak een verlanglijstje! Zo koop je precies wat je nodig hebt.

Black Friday staat bekend om de fantastische elektronica deals. Ben jij toe aan een nieuwe smartphone? Dan is dit een perfect moment om je nieuwe abonnement af te sluiten. Wist je dat je bij Optie1 ook acties mag combineren? Bijvoorbeeld: bij de Samsung Galaxy S20 FE krijg je gratis Galaxy Buds+ (t.w.v. €169,-).  Sluit je deze week je nieuwe abonnement af, dan krijg je daar nog eens  €70,- korting op je toestel bovenop! Heb jij een Samsung A51, iPhone 11 of  iPhone SE (2020) op je verlanglijstje staan? Tijdens Black Friday week koop je bij Optie1 ook deze toestellen met €70,- korting.

Black Friday bij Optie1

Deze week vind je op onze website de leukste Black Friday deals. Wil jij graag advies of weten welke deal bij jou past? Breng dan tijdens Black Friday een bezoekje aan jouw dichtstbijzijnde Optie1 Winkel. Goed om te weten: in sommige Optie1 winkels vind je extra Black Friday deals! Wij helpen je graag met het uitzoeken van jouw favoriete toestel, inclusief Black Friday deal.

Veel koopplezier! En vergeet niet om je aan de coronaregels te houden.

Andere berichten

Feestdag

We missen je…

Zondag is het Valentijnsdag. We missen je in onze winkel, niet alleen op de dag van de liefde, maar ook in deze bijzondere tijd. Gelukkig

Main Menu