Goede voornemens en hoe je ze dit jaar echt gedaan krijgt

2021 is dan toch eindelijk begonnen. Begin jij het nieuwe jaar ook (wederom) met een lijst goede voornemens? Geen nood! Wij helpen je op weg met een aantal slimme tips.

Healthy New Year

Gezonder leven? Bekijk dan ook eens de omstandigheden in je huis: we brengen nu immers meer tijd binnenshuis door dan ooit. De verwachting is dat merken hierop in gaan spelen in 2021, en slimme apparaten gaan steeds belangrijker zijn. Hoe slimme apparaten kunnen helpen bij een gezonde levensstijl? Denk bijvoorbeeld aan een koelkast die je laat weten of je producten nog vers zijn of een apparaat dat het stofniveau in je huis checkt. Maar je kunt bijvoorbeeld ook de kwaliteit van je huis analyseren én verbeteren met een Slim Weerstation.

Gezonder eten of meer bewegen? Waar een wil is, is een app. Je kunt bijvoorbeeld een app als My Fitness Pal downloaden, waarmee je al je maaltijden én je calorie inname kunt bijhouden. Focus jij je liever op hardlopen of fietsen? Dan is Runkeeper een ideale app om mee te starten: kies uit verschillende trainingen en vergelijk (je eigen) prestaties. Je eigen favoriete muziek luisteren tijdens je work-out? Je Spotify account kun je gemakkelijk koppelen met Runkeeper.

Nieuwjaar, nieuw spaardoel

Heb jij je voorgenomen om dit jaar eens écht verstandig om te gaan met je geld? Start dan eens met budgetteren, bijvoorbeeld met een app als Spendee. Met een budgeteer-app krijg je niet alleen inzicht in je financiën, maar je leert ook écht budgetteren: je start met het bepalen van een budget en spaardoel, aan je uitgaven kun je categorieën toevoegen. Zo kan je eindelijk eens echt goed sparen voor die nieuwe smartphone, zoals een iPhone 12. Toch liever sparen voor andere gadgets? Die iPhone 12 kan je natuurlijk ook gewoon aanschaffen in combinatie met een abonnement.

Samsung S20-actie

Ben je al toe aan een nieuwe smartphone? Begin het nieuwe jaar dan gelijk goed, met de cashback-actie van Samsung. Je krijg nú namelijk €100 retour bij aanschaf van een Galaxy S20-toestel. De actie loopt t/m 10 januari 2021. Nieuwsgierig? Klik hier.

Wil je graag contact met jouw dichtstbijzijnde Optie1 winkel? Plan dan snel een afspraak op www.optie1.nl/afspraak.

Andere berichten

Uncategorized

Loop jij al warm voor het klimaat?

Zaterdag 27 maart 2021 van 20.30 tot 21.30 uur gaat het licht in Nederland uit. Dit gebeurt tijdens het jaarlijkse Earth Hour van het WWF

Main Menu