franchise ondernemer worden?

Bent u dé lokale telecomspecialist?

Optie1 gaat dwars tegen de Nederlandse retailmarkt in. We hebben nu 50 winkels en groeien hard door. Gaat u ook zo’n succesvolle onderneming leiden? Word dan een van onze nieuwe franchise-ondernemers.

Over Optie1

HET BIJZONDERE VAN OPTIE1

Optie1 is de snelst groeiende telecomretailer van Nederland. We hebben nu bijna 50 winkels. En we blijven hard groeien. Onze franchisevestigingen bieden alles op het gebied van telecom, internet, televisie en communicatie. Maar ook in reparaties, smarthome en IT-oplossingen. Maar het bijzondere van Optie1 zit ’m in onze aanpak. Want hoe groot we ook worden, persoonlijke service en onafhankelijk advies staat altijd centraal.

Wij bieden

Als franchise-ondernemer bij Optie1 onderneemt u lokaal, met de kracht van een landelijke keten. U profiteert van de samenwerking met grote partners. Daarbij worden uw trainingen, Optie1 signing en marketing door Optie1 verzorgd. Zo profiteert u van de merkkracht van de succesvolle Optie1 formule. Tevens bieden wij vanuit onze jarenlange retailervaring professionele begeleiding en coaching voor uw hele team! En natuurlijk volop commerciële- en serviceondersteuning.

Wij vragen

Het ideale profiel? U bent – of wordt – een enthousiaste expert in telecom met feeling voor commercie. En of u nu voor uw klanten bezig bent of u werkt samen met de winkeliers- vereniging: u weet wat u beweegt. U bent een ondernemer in hart en nieren.

Geïnteresseerd?

We zouden graag eens een kopje koffie gaan drinken

Dan kunnen we direct alles goed doornemen en kijken of we een match zijn.
Vul het formulier hiernaast in, zodat wij contact met jou op kunnen nemen.

Main Menu