Feestdagen 2020: hoe maak jij er een (veilig) feestje van?

Op 15 december is Nederland in lockdown gegaan: alle niet-essentiële winkels zijn gesloten. Dit betekent dat je niet meer naar de winkel kunt gaan om je kerstcadeaus in te slaan, maar ook een bezoekje aan de kapper of bouwmarkt zit er even niet in. Gelukkig zijn er genoeg andere manieren om de feestdagen toch nog comfortabel én leuk te maken. Hoe we dat bij Optie1 doen? Dat vertellen we je graag!

Driving (to your) home for Christmas

Kan je niet naar ons komen. Dan komen we misschien wel naar jou! Een deel van onze Optie1 winkels bezorgt namelijk gewoon (lokaal) je bestelling bij je thuis. Zo komt Optie1 Wolvega graag op de fiets bij je langs. Onze winkels helpen je graag – ieder op zijn eigen manier, zo vertelt Optie1 Druten: “Klanten vragen ons of het geen moeite is om het pakketje thuis te komen brengen, maar we doen het juist graag! We delen daarom af en toe een foto als we gaan bezorgen, zo kan iedereen zien dat we best nóg een tasje kunnen meenemen”.

Denk je nu: barst! Mijn toestel is kapot? Geen nood! Onze winkels zijn – waar het kan – wél geopend voor reparatie en onderhoud. Zo kun je in de kerstvakantie toch nog onbezorgd videobellen met je vrienden en familie. Nieuwsgierig naar de opties bij jouw in de buurt? Neem dan snel contact op met jouw dichtstbijzijnde Optie1 winkel en vraag naar de mogelijkheden.

All I want for Christmas is Hub

We brengen de feestdagen nu (noodgedwongen) veel in huis door. Dan is het wel zo fijn als je het in huis extra comfortabel en leuk maakt. Dit doe je bijvoorbeeld met een warme kop chocolademelk en een kerstfilm, maar waar is nou toch die afstandsbediening gebleven? Een tip van ons: geef jezelf dit jaar een Tile Sticker cadeau. Deze slimme sticker plak je op je afstandsbediening (of een ander product dat je altijd kwijt bent) en koppel je met de Tile app op je smartphone. Via de app activeer je een geluidsignaal vanuit je Tile Sticker, et voilà: je afstandsbediening ligt precies op die plek waar je al vijf keer hebt gekeken.

Een comfortabel huis heeft precies de juiste tempratuur. Merk je tijdens het filmkijken dat het toch best koud in huis is? Koppel dan snel een Google Nest Hub aan je slimme thermostaat, zodat je vanaf nu de tempratuur in jouw huis vanaf de bank kunt regelen. Ook nog je slimme lampen dimmen voordat je de film start? Ook dat doe je met de Hub.

Optie1 en coronamaatregelen

Heb je nog vragen m.b.t. de nieuwe coronamaatregelen en Optie1? Kijk dan op www.optie1.nl/corona. Wil je graag een (nieuw) abonnement aanschaffen of wil je contact met jouw dichtstbijzijnde Optie1 winkel? Plan dan een afspraak op www.optie1.nl/afspraak.

Optie1 wenst je fijne én veilige feestdagen!

Andere berichten

Uncategorized

Loop jij al warm voor het klimaat?

Zaterdag 27 maart 2021 van 20.30 tot 21.30 uur gaat het licht in Nederland uit. Dit gebeurt tijdens het jaarlijkse Earth Hour van het WWF

Main Menu