Jouw eerste keus in energie

Met de verduurzaming van je woning kan je geld besparen en het is natuurlijk goed voor het milieu. Met de energieoplossingen van Optie1, zorg je ervoor dat je de eerste stappen kunt gaan zetten. Bij Optie1 kan je namelijk terecht voor zonnepanelen. Hiermee wekt je woning stroom op door de zon.

Dakscan

In jouw Optie1 winkel kan je de dakscan laten uitvoeren. Hiermee kunnen we meteen kijken welke zonnepanelen voor jouw dak geschikt zijn, hoe dit eruit ziet en hoeveel je uiteindelijk per jaar kunt besparen. Goed voor het milieu en goed voor jouw portemonnee.
Wij werken hiervoor samen met Green for You. Zij zorgen, samen met jouw Optie1 winkel, voor een vakkundig advies en vervolgens een vakkundige installatie. Onze partner is namelijk een erkend installateur van deze zonnepanelen. Ga dus snel langs bij jouw Optie1 winkel voor de dakscan.

Interesse?

Zoek jouw Optie1 winkel of vul het aanvraagformulier onderop deze pagina in.

Green4You_logo

In 5 stappen zonnepanelen op je dak

1

Gratis energiescan

Wij doen in de winkel een eerste inventarisatie van o.a. je woning, je dak en je huidig verbruik.

2

Lokatiebezoek

Onze duurzaamheids adviseurs nemen dan contact met je op via telefoon. Door middel van een videogesprek kunnen onze adviseurs al een inventarisatie doen van de benodigde zonnepanelen en installatie. Mocht dit niet lukken, dan plannen ze direct een afspraak met je in.

3

Energierapport & Offerte

Je krijgt van onze partner Green for You een uitgebreide offerte inclusief energie advies.

4

Plan van Aanpak

Ga je akkoord met de offerte? Dan maken we een Plan van Aanpak en kunnen onze adviseurs aangeven wanneer de panelen geplaatst kunnen worden. Eventuele subsidie regeling en teruggave van BTW worden hierbij ook met je besproken.

5

Realisatie & Installatie

En dan is het moment van installatie daar. Onze installateurs installeren de installatie vakkundig en met de benodigde veiligheidsmaatregelen. Daarnaast wordt er aan je uitgelegd hoe het systeem werkt.

Daarna is het hopen op veel zon! Goed voor de portemonnee en voor het milieu.
 

Main Menu