De nieuwste iPhones uitgelicht

De geruchtenmachine dreigde al overbelast te raken, maar gelukkig introduceerde Apple vorige week dan eindelijk de nieuwste iPhone-modellen. In deze post dus geen geruchten meer, maar harde feiten over de nieuwste iPhones!

Het belangrijkste gerucht bleek overigens wél waar: er zijn niet één, maar drie nieuwe toestellen op de markt. Je kunt kiezen voor de iPhone Xs, de iPhone Xs Max of de iPhone Xr. Elk met hun eigen voordelen.

Supermooie foto’s

Alle drie de modellen hebben een nieuwe A12 Bionic chip. Naast een vloeiendere ervaring zorgt de A12 Bionic voor nieuwe mogelijkheden wat betreft fotografie. Met functies als Smart HDS en aanpasbare scherpte-diepte maak je mooiere foto’s dan ooit.

Welk scherm past het best bij jou?

Apple iPhone Xs Max
Met de iPhone Xs Max heeft Apple hun grootste scherm ooit geïntroduceerd; het 6.5” OLED Super Retina HD scherm heeft een resolutie van 2688×1242 – de diepe zwarttinten en uitzonderlijke helderheid zorgen voor een bijzonder accurate kleurweergave.

Apple iPhone Xs
Vind je dit scherm aan de grote kant? Ga dan voor de iPhone Xs. Met een 5.8” scherm en een resolutie van 2436×1125 doet dit toestel wat kwaliteit betreft niet onder aan zijn grotere broer.

Apple iPhone Xr
Een middenweg is de iPhone Xr met een 6.1” LCD-scherm. Door het LCD-scherm is de iPhone Xr iets vriendelijker geprijsd. Wel moet je hier even op wachten – het toestel komt naar verwachting vanaf oktober in de winkels. Uiteraard houden wij jou hiervan op de hoogte!

Superstrak design

Behalve de verschillende scherm groottes, verschillen de iPhones ook in materiaal aardig van elkaar: de Xr-modellen hebben een glazen achterkant met roestvrijstalen randen in zilver, space grijs en goud. De iPhone Xr is er in 6 kleuren en heeft aluminium randen. Welk type je ook kiest, ze zijn stuk voor stuk prachtig om te zien. Bijna jammer om er een hoesje omheen te doen!

Ga je voor de iPhone Xs of de iPhone Xs Max?

Pre-order hieronder dan nu jouw exemplaar!