Dag van de Duurzaamheid: 10% korting op reparaties + alle refurbished toestellen*

De opwarming van de aarde – het is een ‘hot’ onderwerp. Natuurlijk brengt het heerlijk warme zomers, maar het zogeheten broeikaseffect heeft ook een mindere kant. Om problemen te voorkomen, moeten we allemaal duurzamer gaan leven. Een mooie reden om je telefoon te laten repareren of een refurbished toestel aan te schaffen dus. Dit kan alléén vandaag, op de Dag van de Duurzaamheid, met 10% korting bij Optie1.

Wat is duurzaamheid?
Met ‘duurzaam’ of ‘groen’ wordt eigenlijk alles bedoeld wat de opwarming van de aarde tegengaat. Er zijn een heleboel grote en kleine duurzame dingen die we kunnen doen. Denk aan afval scheiden, minder vlees eten, korter douchen, of je oplader uit het stopcontact halen als je hem niet gebruikt. Je kunt ook overstappen naar groene stroom, duurzame kleding kopen of je eigen groente verbouwen; alle beetjes helpen.

Weggooien is zonde: 10% korting op reparaties
Bij Optie1 dragen we ook ons steentje bij. Zo maken we het met onze reparatieservice mogelijk dat je langer kunt doen met één mobiele telefoon. Want waarom zou je een nieuwe kopen als de oude nog gerepareerd kan worden? Uiteindelijk hoeven er zo minder nieuwe toestellen gemaakt te worden en dat scheelt CO2 uitstoot; dé boosdoener als het gaat om de opwarming van de aarde. Vandaag, op de Dag van de Duurzaamheid, krijg je 10% korting op je reparatie bij Optie1.

10% korting op refurbished toestellen*
Voor degenen die toe zijn aan een andere telefoon, hebben we refurbished toestellen. Dit zijn tweedehands telefoons die helemaal zijn opgeknapt. De verschillen met een nieuw toestel zijn minimaal en je spaart er niet alleen het milieu mee, maar ook nog eens je portemonnee. Je kunt zelf ook je oude telefoon naar onze winkel brengen. Wij zorgen dat -ie refurbished of gerecycled wordt en jij houdt er mogelijk ook nog een leuk bedrag aan over. Vandaag krijg je bij Optie1
10% korting op alle refurbished toestellen i.c.m. een Vodafone abonnement.

Tip: gun je telefoon een lang leven met een goed hoesje en Panzerglass.

Wat je nog meer kunt doen
Wil je het meteen goed aanpakken, dan kunnen we je in een aantal Optie1 winkels helpen overstappen naar groene energie. Wil je klein beginnen, pas je dagelijks leven dan aan met kleine dingen die bijdragen aan een mooie toekomst voor iedereen. Kijk op dagvandeduurzaamheid.nl voor meer tips voor een groene toekomst!

*In combinatie met een Vodafone abonnement