Daar issie dan: de nieuwe iPhone 12

De nieuwste Apple iPhone is er dan eindelijk, de iPhone 12. Voor ieder wat wils, want de iPhone 12 wordt aangeboden in vier formaten: de iPhone 12, de iPhone 12 mini (het kleine broertje van), de iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max (de grootste óóit). Jouw nieuwe iPhone 12 of iPhone 12 Pro kan je nu al bij ons bestellen. Ga jij liever voor de mini of Pro Max? Nog heel even geduld, want de iPhone 12 mini en iPhone 12 Pro Max pre-order start a.s. vrijdag. Wel helpen we je graag alvast met de voorpret. Er is immers genoeg te vertellen over de nieuwe iPhone 12-serie.

Een nieuw jasje

De meest zichtbare upgrade van de nieuwe iPhone 12 modellen is het design. Door het hoekige ontwerp oogt het toestel strakker dan zijn voorgangers. De bolling aan de zijkant van de smartphone heeft plaatsgemaakt voor vlakke randen. Dit doet denken aan een model uit een ver verleden: de iPhone 4.

Fijn voor de wat onhandige gebruiker: het scherm van alle iPhone 12 modellen is voorzien van Ceramic Shield. Dankzij dit type glas is de iPhone 12 vier keer sterker dan welke smartphone dan ook. Perfect, want het zou zonde zijn als je gloednieuwe OLED-scherm (nóg hogere resolutie!) aan diggelen valt. Interesseert dat je geen barst? Wellicht word jij wel blij van het verbeterde camerasysteem van de iPhone 12. Zo schiet je nu ook in het donker perfecte plaatjes, want alle modellen hebben een camera met nachtmodus.

Snel, sneller, snelst

Minder zichtbaar, maar niet minder belangrijk is de nieuwe A14 Bionic-chip in alle nieuwe iPhone 12 toestellen. Dit is de snelste en krachtigste chip in een smartphone tot nu toe. Dit maakt dat je nóg meer met je iPhone kan. Augmented Reality-apps als Pokémon Go en Wizards Unite werken dankzij de chip bijvoorbeeld uitstekend.

iPhone 12 (Pro) bestellen

Bestel nu jouw iPhone 12 of iPhone 12 Pro. Liever een toestel met abonnement? Klik hier om je huidige abonnement te verlengen of klik hier om een nieuw abonnement aan te sluiten!

De iPhone 12 mini en iPhone 12 Pro Max pre-order start op 6 november. Bij een pre-order maak je ook nog automatisch kans op 1 van de 5 Apple Airpods Pro.

Andere berichten

Uncategorized

Loop jij al warm voor het klimaat?

Zaterdag 27 maart 2021 van 20.30 tot 21.30 uur gaat het licht in Nederland uit. Dit gebeurt tijdens het jaarlijkse Earth Hour van het WWF

Main Menu