BlckFrdy_kleurexplosie 2
ACTIE VERLOPEN!

Black Friday betekent natuurlijk korting. En hoe! Want je krijgt nu in totaal €70,- extra korting op je nieuwe abonnement. De Black Friday deal geldt voor alle T-Mobile en Vodafone abonnementen*. Check hieronder alle mogelijkheden.

De actie start op maandag 23 november en is geldig t/m 30 november (Cyber Monday).

70 euro extra Black Friday korting

Je ontvangt 70 euro extra korting op de onderstaande modellen i.c.m. een Vodafone of T-Mobile abonnement. De korting krijg je bovenop de netwerkacties van de provider en is met het eindbedrag verrekend!

Samsung Galaxy S20 FE

s20fe-BF

Apple iPhone SE (2020)

iphonese_BF

Apple
iPhone 11

Iphone11_BF

Samsung Galaxy A51

a51_BF

Hoe werkt de actie?

De korting van €70,- is reeds met het eindbedrag verrekend. Je kan je abonnement online aansluiten of regelen via jouw dichtstbijzijnde Optie1 winkel. Ga jij liever niet naar de winkel, maar ondersteun jij graag jouw lokale ondernemer? Geef dan tijdens het bestelproces aan door welke winkel jij je bestelling wil laten afhandelen. De optie vind je aan het einde van je bestelproces in het uitklapmenu.

*Alleen geldig i.c.m. een nieuw 2-jarig abonnement van T-Mobile of Vodafone (zoals op de bestelpagina’s omschreven staat). Deze actie geldt niet voor zakelijke abonnementen. Red Together Extra is uitgesloten. Deze actie is geldig van 23-11-2020 t/m 30-11-2020.

Main Menu