Ben jij de slimste thuis?

Er komen steeds meer slimme apparaten op de markt. Inmiddels zijn ze het stadium van ‘leuke gadgets’ voorbij en voegen ze écht iets toe aan je huis. Van het bedienen van de verlichting tot het beveiligen van je huis; met apps die alle apparaten aansturen heb je al het gemak in je broekzak.

Haal meer uit je apparaten

Leuk, al die slimme apparaten, maar grote kans dat niet alle apparaten die je in huis hebt slim zijn. Gelukkig kun je ze wel slim máken. Dat doe je bij lampen bijvoorbeeld door een stekker toe te voegen die wél verbonden kan worden met je smart home app. Ook kun je bijvoorbeeld radiatoren met draaiknop aansturen met speciale slimme radiatorknoppen.

Een warm welkom

Door je huis te automatiseren kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat als je thuiskomt het licht en de muziek aangaan en de temperatuur aangenaam is. Dat is nog eens een warm welkom! Apparaten als Homey zorgen ervoor dat je alle slimme apparaten centraal aanstuurt. Zeg Homey dat je gaat slapen het licht en de tv worden uitgezet. Homey vraagt hoe laat je wakker gemaakt moet worden, zodat je de volgende ochtend op tijd klaar bent voor een nieuwe dag. Uiteraard met je favoriete muziek en een verse kop koffie.

De slimste thuis

De mogelijkheden van smart home oplossingen zijn eindeloos. Je kunt voor pure functionaliteit en comfort gaan, maar als je all the way wilt gaan kun je ook je hart ophalen. Bij Optie1 hebben we alles om je huis slim te maken. Met speakers, tv’s, lampen, stofzuigers en meer. En natuurlijk apparaten als Homey om alles centraal aan te sturen.

Laat je inspireren bij jouw Optie1 winkel!

Andere berichten

Uncategorized

Loop jij al warm voor het klimaat?

Zaterdag 27 maart 2021 van 20.30 tot 21.30 uur gaat het licht in Nederland uit. Dit gebeurt tijdens het jaarlijkse Earth Hour van het WWF

Main Menu