Onze winkels

Wij zijn Optie1

Optie1 werkt vanuit een heel duidelijke visie. Onafhankelijke service en persoonlijk advies staan hierin voorop. Daarbij is Optie1 de lokale specialist. Je vindt ons voornamelijk in wat kleinere gemeenten, omdat we graag dicht bij onze klanten staan. Lokaal ondernemerschap, met oog voor onze omgeving, dat is waar Optie1 voor staat.
Niet voor niets hebben de meeste Optie1 ondernemers al vele jaren ervaring. De vertrouwensband met klanten speelt daarbij een heel grote rol. Zonder te twijfelen moeten onze klanten weten dat ze bij ons altijd aan het juiste adres zijn op het gebied van telecom. En daar werken we elke dag met heel veel plezier aan!

Werken bij optie1

Franchise-ondernemer worden bij de snelst groeiende telecomretailer van Nederland?
Optie1 is de snelst groeiende telecomretailer van Nederland. Momenteel zijn er al zo’n 70 winkels die alle telecommerken en abonnementen van alle providers bieden. Optie1 gelooft dat de vraag naar een gedegen adviesgesprek in een specialistische winkel alleen maar zal groeien. Groeit u mee?

Word franchise-ondernemer bij Optie1. Ga naar werkenbijoptie1.nl voor alle informatie en neem contact met ons op via franchise@optie1.nl.

Contact

Vragen? Bel ons op: (088) 111 94 40